Нов завод за производство на туби за козметичната промишленост в

...
Нов завод за производство на туби за козметичната промишленост в
Коментари Харесай

Завод за производство на туби бе открит в Габрово

Нов цех за произвеждане на туби за козметичната индустрия в Габрово стартира работа през днешния ден. Тубите са безшевни и са едни от най-разпространените опаковки за козметични артикули и освен, показва Николинка Хинкова, ръководител на Съвета на шефовете на българско-израелското сдружение " ЛС тюбс ", представена от БНР.

Дружеството е взаимно сред израелската " Лагеен тюбопласт " и габровската " СТС отново холдинг ", като собственоста е разграничена поравно.

Инвестицията досега е към 11 милиона лв., а заводът дава работа на 35 души. След стартирането на изцяло автоматизирана линия за произвеждане, се планува мощностите да бъдат увеличени. Очаква се наемането и на още 35 чиновници при прекосяването на от двусменен към трисменен режим на работа.

Заводът е в Северната индустриална зона на Габрово. Инвестицията получи поддръжка от Министерството на стопанската система под формата на към 420 хиляди лева за реорганизация на ул. " Индустриална " и продължение на улицата до терена, където се намира заводът.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР