Нов защитник на актрисата Диана Димитрова се намеси в лавинообразния

...
Нов защитник на актрисата Диана Димитрова се намеси в лавинообразния
Коментари Харесай

Реквизитор защити Диана Димитрова, знаел за побоя още през 2018-а

Нов бранител на актрисата Диана Димитрова се намеси в лавинообразния скандал, който като че ли е безконечен. Тя упрекна сътрудника си Юлиян Вергов в побой, само че проверяващите стигнаха до извода, че няма доказателства на изказванията й.  

Вчера актрисата бе упрекната от над 30 души от екипа на " Откраднат живот ", че не е пребита на снимачката площадка и всичко е небивалица. Тя обаче разгласява любопитен коментар на Михаил Чехларов, който е бил реквизитор на сериала " Откраднат живот ", като го придружи с коментара " Истината постоянно избива със страшна мощ. "

Ето какво е разказал бранителят на Диана:  

Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала " Откраднат живот " малко след тези събития. Няма да разясня какво се е случило, тъй като не съм участвал.

Само ще кажа, че историята ми е разказана с детайлности още през 2018-а от някои от хората, които са оставили имената си под оправданието на " Дрийм Тийм ".

Как ще приключи историята не зная, само че са ми любопитни претекстовете на сътрудниците и неочакваната им амнезия, които са разрешили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не “забравят ” комфортно. Надявам се и други да размислят. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР