Нов управител поема платформата за P2P iuvo. От месец април в ...

Нов управител поема платформата за P2P iuvo. От месец април в

Нов управител начело на iuvo

Нов шеф поема платформата за P2P iuvo. От месец април в мощ е назначението на Благовест Караджов, който идва на тази позиция след повече от 20 години на управителни позиции в разнообразни компании с устременост към нововъведенията и високите технологии, оповестяват от компанията. Той има потвърден опит и триумф в основаването и ръководството на сложни решения в сферата на финтех, телекомуникациите и електронната търговия. Благовест Караджов е управлявал цифровата банка и цифровите услуги на Виваком, най-голямата телекомуникационна компания в България, а преди този момент е бил шеф на платформите за услуги на най-големия кабелен оператор в България - Blizoo, както и CTO на Net Is Sat, един от първите интернет снабдители в страната. Магистър е по компютърни науки и връзки.

“Наблюдавам от близко развиването на iuvo от години и за мен е не единствено чест, само че и наслаждение да поема управлението на една чудесно ръководена и одобрена платформа за P2P вложения, в която са вложили своето доверие и средства над 30 000 вложители. Приоритетът в идващите месеци е софтуерното обновяване на платформата, по този начин че потребителите да получат несравним UX/UI, улеснение за потребление и висока надеждност. ", разяснява Караджов новото си предопределение. Той дефинира като най-близка съществена цел в идващите две години uvo да е в Топ 3 по вложени средства измежду платоформите в сегмента.

„ Годините в iuvo са едни от най-отговорните и динамичните в живота ми досега. Оставям в ръцете на Благовест една добре смазана машина, която с сътрудниците успяхме да превърнем в P2P платформата с едни от най-стриктните правила за допускане на оригинатори, с две извоювани награди от Forbes Business Awards, като едната е за компания на годината в бранш финанси, и с над 30 000 вложители, с които iuvo не престава да пораства. “, споделя Ивайло Иванов, съосновател и доскорошен шеф в iuvo. Под негово управление компанията изпрати 2021 година като най-успешната си досега с рекорден растеж от 115% нарастване на чистите депозити по отношение на 2020 година и 42% нарастване на портфейла по отношение на целия срок 2016-2020.

Източник: manager.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg