Нов удар направила ало-мафията в Монтана, научи BulNews.bg. Измамници си

...
Нов удар направила ало-мафията в Монтана, научи BulNews.bg. Измамници си
Коментари Харесай

Нов удар на ало-мафията! Измамници си взеха баба от Монтана за касичка, прибраха й над 10 бона

Нов удар направила ало-мафията в Монтана, научи BulNews.bg. Измамници си взели баба за касичка, като я преметнали и й взели парите не един път, а два пъти.
На 9 март чужд позвънил на домашния телефон на 79-годишна жителка на града. Мъжът се показал за доктор и се опитал да разиграе някой от постоянните сюжети. След това бабата още веднъж получила позвъняване, този път на мобилния си телефон. Мъжки глас се показал за чиновник на Министерство на вътрешните работи и изискал подпомагане за залавянето на измамниците, които се обадили по-рано.
За да помогне на полицията, дамата трябвало да даде наличните си пари. Около 20 часа същата вечер тя оставила дамска чанта с 2 432 лв. наоколо до контейнери за боклук на ъгъла сред булевардите „ Парта” и „ Трети март” в посока центъра на Монтана.
Мошениците видели, че дамата е наивна, и решили да се възползват още веднъж от нея. Два дни по-късно те отново се свързали с нея, като този път я убедили да изтегли и спестяванията си от банката. Тя дръпнала сумата от 9100 лв., които оставила в друга дамска чанта до рампата за скейтборд в Слънчевата градина.
Вчера най-сетне старицата се усетила, че е била брутално излъгана и подала сигнал в полицията. По случая е стартирано следствие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР