Нов трик измислиха нощните клубове в Пловдив, за да работят,

...
Нов трик измислиха нощните клубове в Пловдив, за да работят,
Коментари Харесай

Нов трик измислиха дискотеките, за да работят, въпреки че им е забрaнено

 Нов трик измислиха нощните клубове в Пловдив, с цел да работят, макар че законът е безапелационен питейните заведения да отворят от 1 април. За да отворят порти още в първите дни на март, нощните заведения взеха решение да се създадат на заведения за хранене и да посрещат клиенти с работно време от 18:00 до 23:00 ч.

Такъв е казусът с един от най-известните клубове в Пловдив, който даже разгласи присъединяване на фолкпевеца Меди, пише  " Монитор ". От клуба оповестиха, че празненството ще е градинско, само че от качените снимки ясно се вижда, че таванът е затворен, хората са напълнили клуба и липсва обществена отдалеченост.

Припомняме ви, че още по време на първата пандемия имаше най-различни опити от страна на клубовете да не затворят, като огромна част от тях даже заработиха с часовото време на детска дискотека.

Самите реализатори пък нямат самообладание да тръгнат по участия, без значение къде ще се изявяват. След сътрудника си Меди, фолкпевицата Теди Александрова също ще пее в нощен клуб в Пловдив, който работи като ресторант. Милко Калайджиев пък ще възобнови участията си на 5 март в кръчма в Бургас. Народните певици Калина и Невена бяха измежду първите реализатори, които направиха концерт на площада в Пещера за 3 март. Не един, а два празнични рецитала имаха през вчерашния ден и девойките от оперното трио Сопрано, които неотдавна означиха 12 години на сцената – за националния празник те пяха за жителите и гостите на градчетата Ветрен и Септември.

Нощните клубове отварят от 1 април, а шефовете на някои от заведенията към този момент приготвят своите стратегии. Една от най-големите нощни заведения във Варна към този момент разгласи, че ще им гостуват звезди всеки петък. Запознати настояват, че графиците на изпълнителите към този момент са цялостни до края на лятото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР