Нов спонсор ще бъде представен от българската федерация по художествена

...
Нов спонсор ще бъде представен от българската федерация по художествена
Коментари Харесай

Световна марка става спонсор на грациите

Нов спонсор ще бъде показан от българската федерация по художествена гимнастика в околните дни, похвалиха се от федерацията ни по този спорт в своята Facebook страница. Представители на международна марка са потърсили сами президента на централата Илиана Раева. Двете страни са провели сполучливи договаряния и следва съдействието да бъде оповестено публично.

Ето и цялостният текст на известието:

" ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА!
СВЕТОВЕН ГИГАНТ В СВОЯТА ОБЛАСТ ЩЕ ПРЕЗЕНТИРА И ПОДПОМАГА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Пожарна охрана ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Очаквайте в околните дни публична презентация на новината!
Световна марка, колос в своята област, изяви желанието си да презентира и подкрепя националния тим по художествена гимнастика!

Отличната работа на БФХГ, прелестните български девойки от националния тим, които донесоха толкоз наслада и горделивост на цяла България накараха международна марка да потърси президента на БФХГ госпожа Илиана Раева за договаряния.

БФХГ е щастлива да заяви, че договарянията са завършили сполучливо и в околните дни ще бъде обявено името на международната марка, която с представянето на своите изключителни като качество артикули ще бъде част от всеобщата любов на цялостен един народ към своите златни девойки! ", написа в известието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР