Нов скандал се завихри около арестувания кандидат-кмет на Несебър Николай

...
Нов скандал се завихри около арестувания кандидат-кмет на Несебър Николай
Коментари Харесай

Нов скандал! Някои пише срещу Борисов от името на арестувания Николай Димитров

Нов скандал се завихри към задържания кандидат-кмет на Несебър Николай Димитров, откакто в интернет бе публикувано писмо против премиера Борисов, чийто създател бил Димитров. От Инициативния комитет, издигнал го за четвърти мандат сигнализираха " 24 часа ", че писмото е подправено, няма нищо общо с Димитров и е опит за следващата провокация против претендента им.

" Чух се с господин Димитров, който към този момент е в Следствения арест в столицата, безапелационен е, че няма нищо общо с писмото ", сподели юристът му Петър Атанасов.

Разпространеното в един-два уеб страницата със подозрителен статут писмо е с провокативното заглавие " Кмета на Несебър: Когато си кмет на най-богатата община в цяла България и тя не е в лапите на Герб е премеждие ". Като първоизточник уеб сайтът показва блог, само че при инспекция в него се изписва, че " търсената страница в този блог не съществува ", откри репортерска инспекция.

Иначе посланието на писмото с " създател " Димитров е, че ГЕРБ желаят Несебър и това е персоналното решение на Бойко Борисов. Припомня се и аферата Дюнигейт, подлага на критика се властта, че е спряла европроектите в общината. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР