Нов скандал гръмна около прословутия годежен пръстен на Лена Бориславова.

...
Нов скандал гръмна около прословутия годежен пръстен на Лена Бориславова.
Коментари Харесай

Нов скандал гърми около Лена! Мистерия с годежния й пръстен: Преструва ли се Бориславова?!

Нов скандал гръмна към прословутия годежен пръстен на Лена Бориславова. Бижуто, което сякаш символизира любовта и връзката й с кандидат-депутата от Природен парк и някогашен зам.-шеф на Народното събрание Мирослав Иванов, още веднъж разпали пристрастеностите в обществените мрежи. Юристката, която реши да се включи в предизборната борба на 2 април след къс отдих от политиката, преди дни разгласява собствен рекламен клип, на който е снимана по какъв начин работи на компютър и телефон в офиса си, написа вестник Ретро.
Наблюдателни фенове обаче видяха, че на околните фрагменти на Лена, на които се вижда по какъв начин тя движи мишката на преносимия компютър си, годежният пръстен още веднъж липсва от дясната й ръка.
Няколко секунди по-късно бижуто обаче мистериозно се появява, откакто Лена очевидно е получила забележка от екипа си, че отново е пропуснала най-важния подробност, гарантиращ статута й на сякаш съществено обвързана жена, който поддържа пред обществото.

Скандалният пръстен, придобил злощастна популярност, Бориславова получава от Мирослав преди 9 години по изключително сантиментален метод, а на предлагането за брак от негова страна дава своето единодушие да му бъде брачна половинка. До женитба обаче по този начин и не се е стигнало и до ден сегашен, а
Всичко за Вашата сватба
бижуто непрестанно се изпарява от ръката й.
„ Преструва ли се на обвързана жена Лена Бориславова? “, „ Толкова ли е неуместен този пръстен, че непрестанно го смъква от ръката си и го крие по дамски чанти и джобове на облекла? Прикрива ли нещо? “, са единствено част от въпросителните мнения на консуматори в обществените мрежи по адрес на 33-годишната юристка.
През предходната година към златното украшение с дребен драгоценен камък още веднъж се беше развихрил скандал, откакто Лена го развя с насълзени очи пред кореспонденти в коридорите на Народното събрание, с цел да потвърди, че е дамата до Мирослав Иванов.
Сценката се разигра, откакто в общественото пространство се появи фрапантен видеозапис по какъв начин Бориславова и Кирил Петков се усамотяват в загадка квартира чартърен в центъра на София. За да избави имиджа си, незабавно след разкритията тя стартира да споделя десетки любовни фотоси с Миро в обществените мрежи. Все още обаче е безспорна тайнственост за какво вместо да носи пръстена си на драго сърце и горделивост като всяка сгодена жена, Лена се пробва по всякакъв начин да го скрие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg