Нов шанс за живот получи 300-килограмовата Христина от Дупница! Най-тежката

...
Нов шанс за живот получи 300-килограмовата Христина от Дупница! Най-тежката
Коментари Харесай

Нов шанс за живот получи 300-килограмовата Христина от Дупница!

Нов късмет за живот получи 300-килограмовата Христина от Дупница! Най-тежката българка се приготвя за интервенция. 33-годишната жена мечтае през новата 2023 година да смъкна непотребните килограми и да може да отиде на разходка сама.

Днес копнежите й са на път да се осъществен с помощта на неизвестен донор, който ще поеме сумата за гастректомия (оперативно премахване на 80% от стомаха - б.а.).

Това е единствената вяра за младата жена, написа " България през днешния ден ".

" Събрал съм консилиум от четиридесет лекари в Турция. Заседаваха, говорихме на дълго и на необятно по отношение на положението й и какъв е най-хубавият метод за нея. За страдание никой в България не се наема да й сложи точна диагноза. На първо място Христина би трябвало да се изправи на крайници, тогава ще може да премине през всичко ", споделя пред вестника добродетелят, поел случая на дупничанката.

Момичето претърпява мощен стрес преди десетина години. Отива на посетители на своя другарка, която пред нея пребива болния си мъж с колан. След случилото се младата Христина изпада в потрес.

Прибира се при родителите си безмълвна. Оказва се, че от мощния стрес Хриси е получила биполярно разстройство. Заболяването съпътства човек цялостен живот и се характеризира със мощни промени на настроението. Така Секулова стартира да пие медикаменти. От тях психическото й положение се усъвършенства, само че физическото се утежнява. Христина стартира да натрупа стремително килограми, които безмилостно я обездвижват.

Излишната телесна маса не разрешава на младата жена да стои повече от няколко минути изправена на крайници и заради тази причина е обречена да си стои вкъщи. Не може да излезе сама от стаята си, камо ли от къщата. Заради тежестта си Христина би трябвало да се лиши и от обучение, и от работа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР