Нов регионален развоен център за информационни технологии открива в София

...
Нов регионален развоен център за информационни технологии открива в София
Коментари Харесай

Coca-Cola открива в София развоен център за интелигентни технологии


Нов районен развоен център за осведомителни технологии открива в София Coca-Cola в края на май. Центърът ще дава високоефективни бизнес решения за компанията на световно равнище. Основните сфери на активност на новия център ще бъдат софтуерни решения за систематичен разбор и създаване на стратегии, разбор на данни, мобилни приложения, образования, роботика, инфраструктурна и осведомителна сигурност.

 Бари Симсън, изпълнителен вицепрезидент и основен изпълнителен шеф по осведомителните технологии на компанията Coca-Cola. Снимка: Coca-Cola

По мотив на откриването на център в България идва Бари Симсън, изпълнителен вицепрезидент и основен изпълнителен шеф по осведомителните технологии на компанията Coca-Cola. Той ще се срещне с представители на ИТ общността в България по време на особено проведено събитие под мотото „ Дигиталното бъдеще на бизнеса”.

На 29 май в София Ивент Център Бари Симсън ще показа цифровата тактика на компанията, посредством която тя реализира своята лидерска позиция, ангажирайки потребителите с новаторски подходи и ефикасни бизнес интервенции. Университетски преподаватели, студенти и младежи, представители на институции, неправителствени организации ще имат опцията да участват на срещата, проведена в партньорство с Американската комерсиална камара и Икономедиа България, като част от програмата на най-големия цифров конгрес в района – Digitalk.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР