Нов процесорен охладител с добра производителност представи на световната общественост

...
Нов процесорен охладител с добра производителност представи на световната общественост
Коментари Харесай

DeepCool анонсира пускането на двурадиаторния CPU-охладител FrostWin LED

Нов процесорен охладител с добра продуктивност показа на международната общност компанията  DeepCool . Моделът носи комерсиалното име DeepCool FrostWin LED  и съставлява двурадиаторно решение, съвместимо с множеството модерни процесори, в осъществяване на AMD и Intel.



Продуктът на китайския разработчик употребява два масива от алуминиеви пластини, които са с много огромна височина над основата, което пък ще разреши съчетаването му даже и с високи модули оперативна памет. В структурата вземат участие четири медни топлинни тръби с диаметър 6 мм, които са пресовани в региона на основата и са в директен контакт с топлоразсейващата повърхнина на CPU.

 В комплект с DeepCool FrostWin LED идват два 92-мм вентилатора от транспарантна черна пластмаса, които имат в състава си синя LED подсветка. Единият от вентилаторите е с високоскоростен индикатор на равнище от 1600 об/мин при продуктивност 76,42 CFM, а втория е с променлива скорост от 900 до 1800 об/мин с коефициент на успеваемост до 80 CFM. Звуковото налягане на вентилаторите не надвишава 19 dВ. В основата на последните е употребен хидродинамичен лагер, а монтажът към радиатора е осъществен посредством железни скоби.

Устройството е с линейни размери 102 х 121 х 142 мм и тегло 740 грама. Производителят към момента не е прецизирал цената на охладителя DeepCool FrostWin LED .

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР