Нов политически проект беше обявен от движението Национална съпротива. В

...
Нов политически проект беше обявен от движението Национална съпротива. В
Коментари Харесай

Крайни националисти правят нова партия

Нов политически план беше разгласен от придвижването " Национална опозиция ". В известие до медиите от придвижването оповестиха, че новата партия ще се споделя " Независимост ", " тъй като точно това липсва на нашата страна в последните 74 години ".

В известието се показва, че партията ще има за цел да води " битка за една национално могъща, самостоятелна, обединена и обществено обективна България ".

В известието се споделя още:

Време е национализмът да се съставлява от националисти, а не от актьорите, играещи единствено ролята на такива, които в действителност са най-големите крепители на статуквото! В България всички партии обслужват непознати ползи. Едни обслужват ползите на Съединени американски щати и Европейският съюз, други енергично пазят ползите на Русия, трети са намерено турски партии, но общото сред всички е това, че са нездравословни за България!

Време е тези, които направиха от националното изменничество държавна политика, да си платят! Време е българинът да бъде предпазен в личната си страна! Време е да подсигурим съществуването на българските деца! Време е за " Независимост "!

Движението " Национална опозиция " стана известно с акциите си против имигранти и антигей митинги в София.

През ноември 2016 година от придвижването оповестиха, че стартират акция в центъра на София, с която считат да противодействат на " подмяната на популацията на България с ислямисти ", като за собствен дълг одобряват, че би трябвало да спрат този развой. Тогава от " Национална опозиция " приканиха сподвижници да се съберат в центъра на София. " Съберем ли се над 10 000 то тогава нищо не ще може да застане против нас и тогава предателите ще си платят, а нашествениците ще бъдат прогонени по дупките от които са изпълзели ", се посочваше в известие до медиите.

По време на антигей митинг в София през лятото на 2015 година сподвижници на " Национална опозиция " възпламениха знаме на Европейския съюз, скандирайки:  " Педерастите на съд! България потегля по народен път! ". 

Национална опозиция са измежду уредниците на Луковмарш.

Според информация в Wikipedia Национална съпротива е неофициална ултранационалистическа и антидемократична организация.

Национална опозиция бяха сред учредителите на Националистическа партия на България (НПБ), която обаче не беше записана от съда. Сред учредителите беше местната секция на интернационалната неонацистка мрежа „ Кръв и чест ”, неофициални групи на лица, разпознати от публицисти като скинхедс („ бръснати глави ”) и крайни футболни последователи („ ултраси ”), с паравоенни по семантика названия като „ Национална Съпротива “ и „ Офанзива “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР