Нов казус на тема - здраве или пари у нас.Националният

...
Нов казус на тема - здраве или пари у нас.Националният
Коментари Харесай

Нов конфликт - бизнесът не иска PCR тестове

Нов проблем на тематика - здраве или пари у нас.

Националният ръб по туризъм и Българската туристическа камара се надяват да бъде преосмислено желанието за въвеждане на наложителен PCR тест за влизащите в страната туристи от Европейски съюз и трети страни, с цел да бъдат избавени работещите в туристическия бранш.

В противоположен случай те ще бъдат обречени на банкрут, се показва в обща позиция на двете организации, която през днешния ден е била подадена до вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова, с копие до здравния министър и ръководителя на Националния действен щаб, оповестиха от организациите, съобщи Българска телеграфна агенция.

От бизнеса показват, че това ще докара до провал за зимния туризъм. Според тях предварителната защита от разпространяването на вируса може да бъде обезпечена и с потребление на бързи антигенни проби, които да са разполагаем на идващите туристи на граничните пунктове и в местата за настаняване.

До края на зимния сезон остават към 40 дни и хотелиерите разчитат на прилежащите на България страни, с цел да създадат, въпреки и къс сезон.

Според данни на двете организации още с известяването на желанието за въвеждане на условието са почнали анулации.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР