Нов френски завод С това производство, с тези заводи, се

...
Нов френски завод С това производство, с тези заводи, се
Коментари Харесай

Борисов: С новите заводи у нас ставаме по-независими от Европа

Нов френски цех С това произвеждане, с тези фабрики, се прави БВП и ставаме по-независими от Европа. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на формалното разкриване на цех за самолетни елементи край Пловдив. Премиерът Борисов разясни, че огромна част от вложенията не се водят директни, тъй като не идват непосредствено от Франция, а през комерсиалните сдружения, регистрирани у нас.

Радвам се, че откакто България закупи най-модерните, скъпи и положителни френски хеликоптери, към този момент имаме цех за произвеждане на авиочасти. Доказахме, че е по-добре да сме сътрудници в Европейски Съюз и България и да има произвеждане, акцентира още българският министър председател.

На тези вложения се веселя, а не на тези от 2008 година, които бяха в слънчеви паркове, взрива в строителството, разпродаването на електроразпределителните сдружения, американските централи, комерсиалните вериги, чиито капитал излиза назад от България “, сподели още министър-председателят Бойко Борисов.

Заводът за авиочасти е в индустриалната зона на Пловдив, на повърхност от 5 декара и ще създава детайли за вратите на самолетите Еърбъс 320 и 330, както и друго съоръжение. Очаква се да бъдат разкрити 200 работни места.

Чуйте и от приложеното аудио.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР