Нов ден, ново нещо около Гордън Рамзи. Вчера разбрахме защо

...
Нов ден, ново нещо около Гордън Рамзи. Вчера разбрахме защо
Коментари Харесай

Защо Гордън Рамзи се качи на бягаща пътека

Нов ден, ново нещо към Гордън Рамзи . Вчера разбрахме за какво влезе в словесна битка с телевизионния водещ Пиърс Морган, само че през днешния ден ще обърнем внимание на нещо по-забавно.
 Гордън Рамзи, Пиърс Морган и абсурдът сред двамата
Защо Гордън Рамзи напсува ефирен водещ

Готвачът не си поплюва

Като част от гостуването си във вечерното шоу на Джеймс Кордън , Рамзи беше провокиран да взе участие в една доста забавна игра. Той и Кордън се качиха на бягащи пътеки и трябваше да дават отговор на въпроси, свързани със сферата на знание на другия.

И по този начин се стигна до това Гордън Рамзи да дава отговор на въпроси, свързани с момчешки банди, а Джеймс Кордън на кулинарни въпроси.

Публикация, споделена от Gordon Ramsay (@gordongram) на Мар 12, 2019 в 7:13 PDT

Интересното е, че който от двамата не отговори правилно на заложения му въпрос, другият има правото да усили скоростта на бягащата му пътека. Същото се случва и при правилен отговор.

Как да научим съществени думи и изречения от кей-попа

" K-POP Речникът " идва на помощ

Всичко стартира доста добре за Кордън, който съумя да познае главния артикул в един омлет, а Рамзи не можа да се оправи с тежката задача да назове трима реализатори от Backstreet Boys.
 Гордън Рамзи и тайната на съвършения бургер
Как се прави съвършен бургер съгласно Гордън Рамзи

Стъпка по стъпка - бургер

Готвачът обаче се оправи с отгатването на въпроса от какъв брой души се състои бандата BTS, което си беше удивително. След това готварските въпроси станаха по-трудни и двамата съществено се поизпотиха. И всичко това не мина без сериозна доза псувни и неприлични думи от страна на Рамзи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР