Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка потвърди

...
Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка потвърди
Коментари Харесай

Шампион от Шлема се завръща в София: Вавринка потвърди участие на Sofia Open!

Носителят на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка удостовери присъединяване си в тазгодишното издание на Sofia Open, който ще се организира от 25 септември до 2 октомври в зала „ Арена Армеец “. Това ще бъде трето присъединяване за швейцареца на АТР 250 шампионата в София след 2018 година, когато доближи до полуфиналите, и 2019 година, когато позволи проваляне още на старта.

Вавринка може да се похвали с трофеите от Аустрелиън Оупън 2014, Ролан Гарос 2015 и US Open 2016, както и постигане до третото място в света, само че сега е надалеч от най-хубавите си дни, защото претърпя травма при започване на предишния сезон, която го изкара от игра за интервал от над година. След завръщането си Стан по този начин и не може да откри оптималната си форма и понастоящем заема 322-рата позиция в международната класация, като ще се включи в главната скица на седмото издание на конкуренцията в столицата чрез възложен „ уайлд кард “ от уредниците.

Представителят на Швейцария става третият сигурен участник за тазгодишния шампионат в София, откакто Яник Синер и Гаел Монфис също към този момент потвърдиха присъединяване си.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР