Носителят на рекордните 13 трофея в Шампионската лига гостува днес

...
Носителят на рекордните 13 трофея в Шампионската лига гостува днес
Коментари Харесай

Осакатен Реал Мадрид с тежък тест в Бергамо

Носителят на рекордните 13 трофея в Шампионската лига гостува през днешния ден от 22,00 часа на шлагера в италианската Серия А в първи дуел от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Отборът на излиза в Бергамо с сакат състав, като в последния миг от него отпадна и водещия си изпълнител на испанския първенец.

Той се причисли към листата на отсъстващите, в който са още имена като,,, Дани Карвахал, Феде Валверде,, и Гоеш. На процедура Зидан ще разполага единствено с 11 играчи от първия тим, което го принуди да попълни групата с петима футболисти от младежката групировка.

И въпреки всичко отсъствието на Бензема е най-болезено, защото французинът е създател на 17 попадения от началото на сезона. Очаква се мястото на Бензема да заеме Мариано. Бразилецът би трябвало да внимава да не получи публично предизвестие, защото нов жълт картон ще го извади от реванша.

В същото време в Аталанта треньорът няма да разчита само на Ханс Хатебур. През уикенда Аталанта победи с 4:2. " Бергамаските " се показват солидно вкъщи през сезона, като са изгубили единствено една от 11 срещи, а са спечелили 8.

Очакванията са за ефективен мач. Аталанта е отбелязал 72 гола във всички шампионати от началото на сезона, до момента в който " белия балет " е вкарал със 17 по-малко.

Вероятни сформира:


Аталанта: Голини, Толой, Ромеро, Джимсити, Маеле, Де Роон, Фройлер, Госенс, Иличич, Муриел, Сапата.

Реал Мадрид: Куртоа, Менди, Начо, Варан, Васкес, Кроос, Каземиро, Модрич, Винисиус, Мариано, Асенсио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР