, носителят на редица награди и избор номер едно на

...
, носителят на редица награди и избор номер едно на
Коментари Харесай

Круизна компания преръща Black Friday в BIig blue day с нечувани намаления

, носителят на редица награди и избор номер едно на пътешествениците до гръцките острови и Източното Средиземноморие, разгласи своята Black Friday ликвидация, която предлага големи понижения за над 90 плавания и гратис пътешестване за деца.

 

 Офертата BlackFriday ( “Черен петък “) е годна от 14-ти ноември до 6-ти декември и включва:

 
Тридневния круиз Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион)и Санторини. Сега можете да изберете пътешестване през март, април, май, октомври и ноември 2023 година на цениза за “Черен петък “, които стартират от 299€ на човек – отстъпка от 461€ на човек.
 
Четиридневния маршрут Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Запазете своя круиз през март, април, май, юли, август, октомври и ноември 2023 година Цените за “Черен петък “ стартират от 399€на човек – отстъпка от 571€ на човек.
 
Седемдневната екскурзия Идилична Егея. Корабът потегля от Атина, само че можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете тръгване през април, май, юли и август 2023 година Цените за “Черен петък “ стартират от 599€ на човек – отстъпка от  881€ на човек.
 

Всички цените са единствено за билета за круиза и включват хранене и определени питиета, развлечения на борда, разнородни ежедневни занимания, пристанищни такси и бакшиши, както и отстъпка от 75€ за авансово непокътнати екскурзии на брега.

 

За „ Черен петък “ Celestyal предлага още по-невероятна цена за фамилии – безвъзмездни места за деца на всички горепосочени плавания. Офертата включва 100% отстъпка от цената на круиза за до две деца на възраст до 11 години, които споделят една и съща каюта с двама възрастни. Пристанищните такси се заплащат в допълнение.

 

За повече информация, посетете
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР