Носителят на пояса на Европейския съюз в полутежка категория Тервел

...
Носителят на пояса на Европейския съюз в полутежка категория Тервел
Коментари Харесай

Тервел Пулев зарадва млади спортисти и ученици в Пазарджик

Носителят на пояса на Европейския съюз в полутежка категория Тервел Пулев посети Боксов клуб " Тракиец " в Пазарджик, където се срещна с млади спортисти и възпитаници от града. Пулев зарадва децата със фотоси и подписи, а самият той получи специфична премия от ученици на учебно заведение " Любен Каравелов ", както и имитация на древен нож от инструктора в БК " Тракиец " Христо Йорданов, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

" Независимо кой ще стане първокласен състезател и кой ще стане първенец, доста по-важно е да станете хора. Това е на първо място. Това са значими качества, които за мен на първо място сме хора и по-късно сме спортисти. В залата вашите треньори ще ви оказват помощ да се изградите и като персони. Не работите единствено върху дадения тип спорт, с който се занимавате, само че работите и върху вашата персона. Спортът построява хора ", обърна се бронзовият олимпийски медалист към присъстващите.

" Определено много мощен заряд, тъй като те са като едно огледало. Когато ги срещна, по техните реакции аз разбирам какво съм за тях и до момента не съм оставал с отрицателно усещане. Винаги децата са ме зареждали позитивно. Затова и не бих изневерил на себе си като персона, като път в живота. Не бих си рискувал името в нещо, което е неприлично ", показа още Тервел.

От Боксов клуб " Тракиец " дадоха обещание на децата да доведат в Пазарджик и брата не Тервел Пулев - Кубрат. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР