Носителят на Оскар Куба Гудинг Джуниър беше обвинен в сексуално

...
Носителят на Оскар Куба Гудинг Джуниър беше обвинен в сексуално
Коментари Харесай

Още една жена обвинява Куба Гудинг Джуниър за сексуален тормоз

Носителят на Оскар Куба Гудинг Джуниър беше упрекнат в полово посягане от трета жена, осведоми БГНЕС, цитирайки Reuters.
51-годишният американец към този момент беше упрекнат от една жена, че я хванал за гърдите и от друга, че я опипал по задните елементи.
Новото обвиняване към момента не е оповестено публично, само че юристът на Куба Гудинг Джуниър сподели, че има такава процедура и клиентът му ще пледира почтен. " Всичките три обвинявания са изцяло измамнически ", сподели юрист Марк Хелър в Ню Йорк.
Според юриста, и от трите случая има видеозаписи, които оневиняват клиента му.
Куба Гудинг Джуниър завоюва Оскар за поддържаща мъжка роля за играта му в " Джери Магуайър " през 1997 година. Той към този момент се яви в съда на 15 октомври по първите две обвинявания и пледира почтен.
Прокурорите споделиха, че ще покажат на съда наклонност в държанието на Куба Гудинг Джуниър, тъй като разполагали с показания на 12 дами, станали обект на нежелателен физически контакт или натрапчиво държание и подмятания от артиста.
Куба Гудинг Джуниър, който е разведен, е един от десетки мъже в политиката, шоубизнеса, спорта и бизнеса, които бяха упрекнати в полови похищения, откогато огромният скандал с магната Харви Уайнстийн даде началото на придвижването #MeToo. Уайнстийн ще бъде съден в Ню Йорк през януари, като две дами го упрекват в обезчестяване, а той отхвърля да са правили секс без единодушието и на двете страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР