Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив

...
Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив
Коментари Харесай

Крушарски: Ние сме железобеннонна стена, вярваме си в клуба

Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив Пловдив показа новия си общоприет спонсор в лицето на букмейкърската компания WINBET. Договорът е за 3 години, като надписът на компанията ще е на фланелките на футболистите. Ето и мнението на притежателя на "железничарите " Христо Крушарски.

"Благодаря на сътрудниците от WINBET, диалогът беше доста явен, къс и прецизен. Това ще разреши на Локомотив да направи крачка към по-големите триумфи след положения до в този момент 6-годишен труд, ще бъде от помощ ", разяснява притежателят на клуба Христо Крушарски.

"Ситуацията в целия свят е шокираща, не ни плаши, за отегчение на някои хора Локомотив скоро ще си покаже главата над водата, знаете проблемите в целия свят какви са. Финансовите проблеми ще се задълбочават, търговията се срутва, от това, че човек не може да пътува губи милиони. Ние сме железобеннонна стена, имаме вяра си в клуба, не съм излъгал никой, както и никой не ме е излъгал. До края на годината сме обезпечени финансово ", разяснява още той.

"Сега няма да ми доближават 200 000 лв., бяха 500 000 лв.. Бизнесът с метеорологията ще е №1, занапред почват да ме търсят, стартирам план в Турция, Уганда, Аржентина, Локомотив ще е гарантиран в идващите 50 години ", сподели още Христо Крушарски.

"Тото в Локомотив няма, има игра. Това, че такава организация ни е спонсор не значи, че ние вършим някакви сделки. Това е дори още по-сложно, тъй като те не могат да ме разгадаят мен. Има закъснение на заплатите, да. Но това не е фрапиращо, това се случва при нас, тъй като индивидът е един. Само аз съм, Разчитам на това, което ми е в джоба. Не съм Христо Иванов, Мая Манолова, нито Слави Трифонов, от мен единствено желаят. Давам за базата, за есента ще има два терена най-малко, това не е малко ", разяснява още той.

"Тук минаха 20 индивида, остана един, по тази причина имаме 6 юноши, започваме да постановяваме наши юноши, те не са по-слаби от тези, които идват на кг от пазара Кирков. Сега на пейката ще са юношите с български левчета, мисля, че резултатът ще е по-добър ", сподели още Христо Крушарски.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР