Носителят на Купата на България - ЦСКА, започва защитата на

...
Носителят на Купата на България - ЦСКА, започва защитата на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хебър vs. ЦСКА 0:3

Носителят на Купата на България - ЦСКА, стартира отбраната на своята корона. "Червените " от София ще гостуват в столицата на Хебър Пазарджик. Мачът ще се организира на стадион „ Българска Армия “ и ще започва в 18:00 часа. Двата тима играят при резултат 0:3. Жорди Кайседо откри за ЦСКА в 25-ата минута. 120 секунди по-късно Ахмед Ахмедов удвои актива за своя тим. В 41-ата Кайседо вкара трети гол на Хебър.

Преди началото на мача спортният шеф на "червените " Филип Филипов награди Жеферсон със специфична значка и фланелка с №100, откакто бразилският отбранителен халф влезе в клуб '100' по мачове с екипа на столичани.



В деветата минута пък пристигна първото рисково състояние. Греъм Кери и Федерико Варела комбинираха след свободен удар край наказателното поле на отбора от Пазарджик, а аржентинецът насочи мощен изстрел с десния крайник, само че стражът Ивайло Василев парира опита на №5 от "червените ". След четвърт час игра пък Ахмедов се измъкна от бранители на Хебър при корнер и насочи изстрел с левия крайник, само че Олег Димтиров с тяло прати топката в ъглов удар току преди да влети във вратата на пазарджиклии. В 18-ата минута Евтимов сподели "сигурни ръце " след удар от сериозна отдалеченост на Евгени Игнатов. След изританата топка от стража на ЦСКА топката попадна във Вилдсхут, който обаче не овладя добре, въпреки да бе фронтално против стража Василев и Терзиев му лиши топката преди нидерландеца да нанесе изстрел.

В 25-ата минута символичните посетители в този мач откриха резултата. Греъм Кери даде пас по земя в наказателното поле за Жорди Кайседо. Еквадорецът загърби с тяло Радослав Терзиев и насочи топовен шут с десния крайник, който не остави никакви шансове на Ивайло Василев - 1:0 за "червените ".



120 секунди по-късно тимът на Стойчо Младенов към този момент водеше с два гола. Варела и Кери комбинираха в половината на Хебър, а аржентинецът изведе зад защитата спринтиращия Ахмедов. Нападателят на ЦСКА подмина с топката стража на пазарджиклии и с левия крайник удвои задатъка за ЦСКА.



Четири преди края на първото полувреме Варела изведе зад отбраната на Хебер Ахмедов, който с левия крайник комибнира паралелно с Жорди Кайседо, а еквадорецът осъществя следващия си гол с глава в опразнената врата на Хебър - 3:0.

В 45-ата минута "червените " осъществиха и четвърти гол, който бе анулиран. Жорди Кайседо шутира, а Василев отби, с цел да пристигна топката във Варела, който от близко вкара, само че при удара на Кайседо аржентинецът бе в засада и страничният арбитър подвигна флага си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР