Носителят на Купата на България Локомотив приема съгражданите си от

...
Носителят на Купата на България Локомотив приема съгражданите си от
Коментари Харесай

Локомотив Пд излиза за отмъщение в Битката за Пловдив

Носителят на Купата на България Локомотив приема съгражданите си от Ботев през днешния ден от 18,00 часа в следващото 112-о издание за състезание на Битката за Пловдив.

Домакините излизат с мисълта за възмездие за загубата, която Ботев им нанесе на старта на шампионата. Тогава " канарите " завоюваха с 2:0 с голове на и и взеха преднина от 40:39 в конфликтите сред двата тима, които са завършвали 32 пъти без да излъчат победител.И двата тима обаче ще бъдат возени от разнообразни треньори от 9 август, когато на скамейката на Локо беше, а на тази на Ботев -.

В момента " черно-белите " са водени от, а противникът им от. С дребни изключения обаче играчите ще са съвсем същите.Тунчев няма проблемис контузени и осъдени футболисти. От отбора само Дейвид Малембана се готви по самостоятелна стратегия и ще е единственият отсъстващ от състава.

В тима на Ботев се чака бранителят да размени контузения в центъра на отбраната. На левия бек ще е Педроса, а на десния -. Бразилецът Перейра ще е в средата на терена. В предни позиции ще се разчита доста на капитана Тодор Неделев и централния нападател Атанас Илиев, които изкараха ковид.

Фаворит в дуела е Локомотив, само че Ботев ще търси още веднъж изненадата, като един триумф ще запази възможностите за офанзива на първата шестица.

Вероятни сформира:

Локомотив Пд: Луков, Петрович, Масоеро, Алмейда, Карагарен, Умарбаев, Витанов, Цветанов, Салинас, Д. Илиев, Минчев.
Ботев Пд: Аргилашки, Маркиньос, Цикарски, Раотов, Ф. Филипов, Джонатан, Шоколаров, Еспиноса, Неделев, Добрев, Ат. Илиев.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР