Носителят на 7 Златни топки Лионел Меси ще трябва да

...
Носителят на 7 Златни топки Лионел Меси ще трябва да
Коментари Харесай

Лео Меси трябва да бутне хотел, в който е вложил 26 милиона паунда

Носителят на 7 Златни топки Лионел Меси ще би трябвало да събори своя четиризвезден хотел " MiM Sitges ", защото е открито, че той не дава отговор на градските стандарти.

Хотелът е със 77 стаи и се намира близо до частното имение, в което Меси и неговото семейство живееха, до момента в който той беше в Барселона.

Той е едно от обичаните места на Меси за посещаване. В момента се чака правосъдна заповед за разрушаването на парцела.

Меси, който има хотели в Ибиса и Майорка, похарчи 26 милиона паунда за хотел " MiM Sitges ", който се намира на малко над 30 метра от морето. Той бе издигнат през 2017 година.

Построен е от вложителя Меси без той да знае, че кметството на Ситжес към този момент е разпоредило разрушаването му заради неспазването на строителните правила.

Един от проблемите е, че балконите са прекомерно огромни, само че цялата структура зависи от тях и може да докара до сриване на постройката.

Аварийният проект също не дава отговор на условията. Смята се, че Меси е бил известен за заповедта за срутване едвам, когато от " El Confidencial " са го потърсили за коментар.

Хотелът разполага със 77 стаи, а една вечер в него коства 105 паунда на вечер. Той разполага с басейн и бар на покрива, както и невероятна панорамна панорама към града и Средиземно море, което го откроява от станалите хотели.

Хотелът разполага и със спа център от най-голям клас, който включва сауна, турска баня, сензорни душове, басейн за отдих, студена вана и басейн със солена вода.

Хотел " MiM Sitges " е издигнат стабилно и е екологичен, като 80% от материала, употребен за построяването на постройката, е рециклиран. Разполага с резервоари, които събират отпадъчна вода от всеки душ, която по-късно се филтрира, почиства, обработва и употребява в тоалетните и за поливане на растенията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР