Носителят на 17 титли от Големия шлем Новак Джокович пожела

...
Носителят на 17 титли от Големия шлем Новак Джокович пожела
Коментари Харесай

Джокович пожела успех на Рони О'Съливан във финала на Световното по снукър

Носителят на 17 трофеи от " Големия шлем " Новак Джокович пожела триумф на огромната снукър звезда Рони О'Съливан преди финала му на Световното състезание против Кайрън Уилсън.

Good luck in the finals
— Novak Djokovic (@DjokerNole) Ракетата обърна Марк Селби от 14:16 до 17:16 в един от най-забележителните и титанични полуфинали в историята на " Крусибъл ". В изявлението си по-късно в характерен самокритичен жанр О'Съливан съобщи, че не е удовлетворен от представянето си, тъй като е редувал страхотни осъществявания с доста слаби такива.

" Няма значение, че си талант. Гениалните удари са вълнуващи за гледане, само че не печелят международни трофеи и титли. Трябва цялостната ти игра да е на високо равнище, освен вкарването и по този начин нататък. Трябва да си като Новак Джокович - да си свършиш работата, да спечелиш и да изпушиш една пура на мира по-късно ", разяснява Рони.

Само няколко часа по-късно пристигна и " туитът " на Джокович, с който той пожелава триумф на Рони. Ракетата показа, че е доста благополучен от този жест и макар че не употребява обществените мрежи, ще влезе в " Туитър ", с цел да поздрави назад огромния тенис първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР