Носителят на 11 титли и 11 купи България хандбален Локомотив

...
Носителят на 11 титли и 11 купи България хандбален Локомотив
Коментари Харесай

Хандбалният „Локомотив” се нуждае от 10 000 лева, за да доиграе сезона

Носителят на 11 трофеи и 11 купи България хандбален „ Локомотив ” за пръв път в историята си е пред угрозата да не приключи сезона.

Отборът се нуждае от 10 000 лв., с цел да доиграе шампионата и взе участие във финалния шампионат за Купата на България.

В момента Локо няма нужните средства, с цел да покрие разноските, както по образуване на домакинските срещи, по този начин и за гостуванията си.

„ Силно се надяваме да се намерят хора, обичащи играта, хора с благоприятни условия, които да обезпечат средства за доиграването на спортно-състезателната година. ”, оповестиха на формалната си страница във фейсбук от Локомотив.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте заб
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР