Носителката на титлата "Мисис България 2018" Роксана Кирилова спечели най-голямата

...
Носителката на титлата "Мисис България 2018" Роксана Кирилова спечели най-голямата
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова спечели най-голямата награда “Mrs Women of the Universe” на световния конкурс в Доминикана

Носителката на купата "Мисис България 2018 " Роксана Кирилова завоюва най-голямата премия “Mrs Women of the Universe” на влиятелния международен конкурс “Women of the Universe 2019 “, който се организира в Доминиканската република.

В продължение на една седмица, нашата участничка, в изискванията на жестока конкуренция е спечелила благосклонностите на жури от известни персони, демонстрирайки своят сексапил, разсъдък и хубост.

“Mrs Women of the Universe”, каквато към този момент е Роксана Кирилова, печели безапелационно короната, откакто по време на финалната вечер дефилира на сцената с национална носия на фона на песента на Валя Балканска “Излел е Дельо хайдутин”.

Развълнувана Роксана показва родината ни с думите:

„ Идвам от една дребна и красива страна, наречена България. Това е земята на розите, на високите сини планини и бистрите води. Земя със мощен дух, история и просвета от епохи. Горда съм, че съм българка! “.



Журито е впечатлено от качествата на Роксана, от блестящото й показване, от историята на родината й, от прелестната национална музика. Затова е единомислещо, че нашата участничка е най-достойна за короната “Mrs Women of the Universe”.

„ Още не мога да осъзная какво ми се случи, споделя Роксана Кирилова. Напрежението през цялата тази седмица беше голямо, трябваше да съм мобилизирана през цялото денонощие, да мисля за всеки подробност, да показва ослепително България, мисъл, която не ме напусна нито за момент. Да защитя уместно и тематиката, „ Правата на дамите “, която бе идея на състезанието тази година. Конкурс от сходен сан е извънредно влиятелен, с желязна организация, с поддръжката на авторитетни персони от бизнес и политическия хайлайф и се употребява с престиж в целия свят “.

За визията на нашата представителка са се погрижили от PALOMA FASHION design by Polya Kinova, с рокли от последната им сбирка.

На 25 октомври 2019г., по време на 21-ото издание на състезанието „ Мисис България “, Роксана Кирилова ще връчи короната на новата "Мисис България 2019 ". Събитието ще се организира в комплекс „ Монтесито “.

След успеха на Роксана, България печели правото да бъде хазаин на идващото издание на международния конкурс “Women of the Universe “.

Роксана Кирилова развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, има 3 висши образования, превъзходен 8-годишен наследник. През април тази година тя печели и “Business & Fashion woman” 2018 на Business&Fashion Awards.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР