Носителката на титлата Мис Силикон“ Михаела Стоичкова напомпа сочно бразилско

...
Носителката на титлата Мис Силикон“ Михаела Стоичкова напомпа сочно бразилско
Коментари Харесай

Мис Силикон направи бразилско дупе

Носителката на купата " Мис Силикон “ Михаела Стоичкова напомпа сочно бразилско дупе. Хубавицата го сподели по време на първокласна отмора в Доминикана.

Сладолед

Актуалната носителка на купата " Мис Силикон “ се подложила на интервенцията неотдавна. Бразилската форма била реализирана посредством вливане на лична мастна тъкан. Пред екип на “Телеграф " хубавицата описа, че интервенцията предходна доста бързо и тя била удовлетворена от резултата. " Става елементарно, за към два часа, изтеглят се мазнини и се трансферират в региона на дупето. Аз нямах задоволително и докторът ме постави на диета. Наложи ми се да похапвам повече от седмица единствено пасти и сладолед. Сега мога да се похваля със сочни форми “, с усмивка описа Михаела.

Гел

Силиконовата мацка изясни, че единственото нещо, което я тормози сега, е, че когато отслабне, размерът на дупето й намалявал. " Обмислям след време да сложа гел, когато отида в Колумбия, тогава резултатът ще е непрекъснат и няма да го мисля “, добави още Михаела. Тя добави, че бързо привикнала с обилните си форми и си ги харесвала. Възстановила се бързо и към този момент била привикнала с новите си задни елементи като че ли постоянно е била по този начин.

Малко след смяната Стоичкова отпътува на екзотична отмора в Доминикана. Миската употребява хубавото време и плажовете и посвети цяла фотосесия на новото си дупе, а фотосите безусловно възпламениха мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР