Носителката на престижната титла Мис България“ Нанси Карабойчева и волейболистът

...
Носителката на престижната титла Мис България“ Нанси Карабойчева и волейболистът
Коментари Харесай

Нанси Карабойчева ражда през юли второ момченце!

Носителката на влиятелната купа „ Мис България “ Нанси Карабойчева и волейболистът Добромир Димитров са в трепетно очакване на втори наследник. Бебето ще се появи през юли, разкри самата Нанси. По същото време през миналата година проплака първото им момче Матей.

Новината, че Нанси чака втора рожба изненада както феновете, по този начин и част от околните й другари и познати. „ Наистина стана доста бързо. Истината е, че не беше тъкмо планувано. Всъщност с мъжа ми още като родих, започнахме да обсъждаме разновидността да имаме още едно дете. Само че говорихме за някакъв интервал, откакто Мати стане на най-малко шест месеца, примерно. Но ориста си знае работата и се случи по-рано. Така че чакаме още веднъж юли второто бебче. Избрали сме име, само че до раждането ще го пазим в загадка “, споделя Нанси.

Намира двете бременности за разнообразни. „ През тази нямах толкоз гадене и повръщане, неразположение в първите месеци, само че пък в този момент от много по-рано ми е тежичко. Определено това да гледаш бебче и да си бременна е предизвикателство. Аз, за благополучие, имам брачен партньор, който ми оказва помощ доста с всички задания. Смятам, че по-голямо премеждие ще е, когато и двамата към този момент са на бял свят и би трябвало да се оправям с едно прохождащо или ходещо до тогава мъниче и с едно бебче “, добавя с усмивка хубавицата, написа „ Телеграф “.

Нанси издава, че синът й Матей кипи от сила. „ Когато таман беше навършил седем месеца и стартира да се изправя и да се пробва да прави някакви крачки, аз бях леко шокирана, тъй като ми се струваше доста дребен. Вече е на девет месеца и все по-смело се пробва да върви с помощ. Лази и желае непрекъснато да прави нещо друго. И като цяло си е малко диваненце, но в хубавия смисъл на думата. Аз доста се веселя, че е такова живо и слънчево дете, тъй като е занимателно от самото начало “, издава Карабойчева.

Добромир се оправя ужасно с ролята си на татко, като по едно и също време с това съумява да оказва помощ на жена си с семейството. „ Ако би трябвало да съм изцяло почтена, по-скоро аз му оказвам помощ на него. Готвенето е единствената сфера, която не му е мощна и там напълно всичко е в моите ръце. Но оттова нататък всичко останало той го прави “, споделя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР