Носителката на Еми за Флийбаг Фийби Уолър-Бридж започва отново работа

...
Носителката на Еми за Флийбаг Фийби Уолър-Бридж започва отново работа
Коментари Харесай

Amazon и Фийби Уолър-Бридж възраждат Лара Крофт в нов сериал

Носителката на " Еми " за " Флийбаг " Фийби Уолър-Бридж стартира още веднъж работа в Amazon. Двете страни са се разбрали да стартират работа по ефирен сериал по известната видеоигра, към този момент превърната в касов екшън филм - Tomb Raider, оповестява The Hollywood Reporter.   Проектът, който е в стадий на разработка, е най-новият артикул, който се чака да се роди от неотдавна възобновения контракт сред Уолър-Бридж и стрийминг платформата на колоса в електронната търговия на дребно.   Според източници на The Hollywood Reporter Уолър-Бридж е ангажирана единствено за написването на сюжетите за Tomb Raider, а не да взе участие с роля в телевизионната акомодация, която е предхождана от два пълнометражни кино лентата през 2001 година и 2018 година Във филмовите акомодации непобедимата археоложка, основен воин на историята, беше изиграна от Анджелина Джоли и Алисия Викандер.    Лара Крофт е озвучавана от актриси като Камила Лудингтън, Кийли Хоус и Мини Драйвър в голям брой видеоигри. Хейли Атуел пък вдъхна живот на героинята в аниме сериал на Netflix.  
Освен сценарист Уолър-Бридж ще бъде и продуцент на сериала на Amazon, дружно с някогашния началник на отдел " Комедия и драма " в Amazon Райън Андолина и някогашния началник на отдел " Общи покупко-продажби " Аманда Грийнблат. Двамата основаха лична продуцентска компания и имат контракт със стрийминг платформата, напомня още изданието. 
  Tomb Raider е най-новитя план, по който работи Уолър-Бридж за Amazon. Актрисата, която е и сценарист и продуцент, е в основата и на продукция, основана на книгата Sign Here на Клаудия Лукс, като авторката е ангажирана с написването на сюжета.     През март предходната година от Amazon оповестиха, че са дали зелена светлина на сериала, само че без да дават каквито и да било детайлности, в това число дали става въпрос за комедия или драма. Продукцията на този тайнствен сериал трябваше да стартира предходната година, само че към момента не е ясно дали той върви по график.   По-рано Уолър-Бридж беше ангажирана да си партнира с Доналд Глоувър в телевизионна версия на екшън трилъра с Брад Пит и Анджелина Джоли " Г-н и госпожа Смит ", само че актрисата напусна сериала, откакто се оказва, че нейната визия за плана се разграничава от тази на екипа.    Уолър-Бридж стана доста търсена след триумфа на " Флийбаг ". За това приказват и идващите ѝ задължения. Следващата роля на Уолър-Бридж е в петата серия на " Индиана Джоунс ", като тя е съавтор и на сюжета на кино лентата за Джеймс Бонд " Няма време за умиране ". Телевизионните ѝ задължения включват и сериала " Бягай " на HBO.  
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР