Носителка на редица награди GRAMMY и Latin GRAMMY - Шакира,

...
Носителка на редица награди GRAMMY и Latin GRAMMY - Шакира,
Коментари Харесай

Шакира се завръща с нов горещ сингъл – “DON’T WAIT UP”

Носителка на редица награди GRAMMY и Latin GRAMMY - Шакира, се завръща с нов сингъл, с цел да плени сърцата и това лято. За енергичното парче “Don’t Wait Up” изпълнителката споделя: “Много се вълнувам да ви показва тази ария! Още в деня, в който влязохме в студиото, с цел да я запишем, бях сигурна, че ще бъде съвършена за лятото и тези нощи, в които просто не искаш да мислиш за утрешния ден. “

“Don’t Wait Up” излиза и с публично видео по-късно през днешния ден, снимано в Тенерифе на Канарските острови в Испания, известна туристическа дестинация, криеща божествен кътчета и гледки. Режисьор на клипа е Warren Fu.
 Шакира се завръща с нов парещ сингъл – “DON’T WAIT UP ” (ВИДЕО)

Шакира е колумбийска изпълнителка, създател на песни и притежател на редица награди GRAMMY. Има над 80 милиона разпродадени копия на албумите си в целия свят, както и дълъг лист от награди, в това число 3 GRAMMY-та, 11 Latin GRAMMY-та, многочислени World Music Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards и други Шакира е единственият актьор от Южна Америка с #1 ария в Съединени американски щати, нейни са 4 от 20-те най-продавани шлагери през последното десетилетие и е един от Топ 5 актьори на YouTube за всички времена, с над 18 милиарда гледания на видеата си.



Последният ѝ публикуван албум El Dorado стига до #1 в iTunes в 37 страни, печели “Най-добър вокален поп албум “ на премиите Latin GRAMMY през 2017 година, както и “Най-добър латино поп албум “ на премиите GRAMMY година по-късно. С над 10 милиарда стрийма, Шакира е един от най-стриймваните дами актьори на всички времена. Изпълнението ѝ на полувремето на Super Bowl LIV паралелно до Джей Ло получи 4 Emmy номинации и е най-гледаното осъществяване в YouTube в историята. В момента Шакира записва идния си нов студиен албум.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР