Носителите на наградите за 2017 г. © Българска аутсорсинг асоциация

...
Носителите на наградите за 2017 г. © Българска аутсорсинг асоциация
Коментари Харесай

Технологичните лидери на 2017 г.

Носителите на премиите за 2017 година

© Българска аутсорсинг асоциация Още по тематиката
Търсенето на IT експерти във Варна подвигна заплатите до най-високите в страната

По данни на Националния статистически институт, оповестени в края на 2016 година, броят на заетите в IT бранша във Варна е повишен от 2124 през 2011 година до 3215 в края на 2015 година
24 май 2017
Пламен Андреев: Експанзията на ИТ и аутсорсинг промишленостите запълни свободните офис площи в София

Управителят на строително-инвестиционната компания " Планекс " пред " Капитал "
19 май 2017
Бизнесът и учебните заведения: първи крачки

Вече има сполучливи начинания, които приготвят учениците за пазара на труда
6 май 2017
Приходите от IT ще надвишават 1 милиарда евро през 2016 година

Едновременно с това продължава да се забавя растежът на заетите в бранша
25 ное 2016
Аутсорсинг бизнесът към този момент има собствен световен стандарт за качество

Идеята на GSA е да подкрепи стандартизирането на промишлеността и повишението на квалификацията на заетите в бранша
6 окт 2016

Българската софтуерна компания " Булпрос ", която създава софтуерни решения, облачни и други инфраструктурни услуги, беше избрана за " Доставчик на аутсорсинг услуги на годината " във второто издание на Innovations, Technology & Sourcing Awards. Призовете се присъждат от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и бяха връчени през предходната седмица в границите на проведената от БАА и " Капитал " Годишна аутсорсинг конференция. Подгласници в категорията станаха локалните сдружения на американската компания за изнесени услуги Sutherland и на канадската Telus International. " Булпрос " взе и премията за най-иновативна софтуерна компания на 2016 година

Наградите отличават напъните и достиженията на българските компании от бранша на изнесените услуги и ИТ бранша, вложителите и локалните управляващи. Във второто издание на самодейността те бяха раздадени в 10 категории.

За " Софтуерна компания на годината " интернационалното жури на самодейността дефинира пловдивската " Програмиста ", чиято активност е в региона на изнесената разработка и поддръжка на програмен продукт, като в същото време компанията се ангажира със сформирането на качествени екипи, работейки за задачата в тясно съдействие с университетските среди. Втората позиция е за българското поделение на украинската SoftServe, а третото място си поделят " EPAM системс България " и " Акседиа ".

В категориите " ИТ план на годината " и " ИТ артикул на годината " оценките бяха присъдени надлежно на " Лирекс " и на " Кобилдър България ".

" Технологичен шеф на годината " е разработчикът на софтуерни решения " Скейл фокус ", който през април получи документ за инвестиция клас А за плана си за насърчаване на бизнеса и откриване на 100 нови работни места в София до 2018 година, в който ще вложи 1.96 млн. лева

Отличието за " Стартираща компания на годината " взе основаната през 2016 година " Сирма медикъл системс ", през която " Сирма груп холдинг " ще влага в медицински технологии. Дружеството ще създава програмен продукт за медицински цели и приложения, осигуряващи досегаемост до модерни здравни услуги, оповестиха при обособяването му от групата.

Победител в категорията " Център за шерване на услуги на годината " е Cargill.

В една от специфичните категории, отличаваща партньорството и обезпечаването на най-хубави условия за напредък на софтуерния бранш, наградата се присъжда на София, която е избрана за " Технологичен град на годината ". Бургас получи специфична премия за " Най-динамично разрастващ се софтуерен град на годината ", а Варна – за " Технологичен град с максимален капацитет за напредък в бранша ".

В категорията " Технологична бизнес постройка на годината ", в която се отличават качествените и съобразени с условията на бранша бизнес здания, победител стана Sofia Airport Center.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР