Нощно меле между мотор и такси събуди пловдивчани, научи Марица.

...
Нощно меле между мотор и такси събуди пловдивчани, научи Марица.
Коментари Харесай

Моторист се заби в спряло такси в Пловдив със 100 км/ч

Нощно меле сред мотор и такси разсъни пловдивчани, научи " Марица ". Инцидентът е станал в първите часове на събота. Таксиджия бил спрял на светофар, когато непосредствено в колата му се забил моторист. Любителят на високите скорости се блъснал със 100 км/ч, без никакъв спирачен път.

За благополучие, и двамата са оживели и са се разминали с леки пострадвания, макар тежкия конфликт. На място след минути пристигнали полиция и кола за спешна помощ. До 7.00 часа сутринта униформените вършат оглед и проверяват аргументите. Още по-интересното е, че таксиджията имал спогодба в 08.00 часа и я извършил, макар че имал болки в рамото.

Шофьорът на жълтата кола бил другар на най-известната с хубостта си и уменията си лекарка у нас доктор Неделя Щонова. Тъй като имала задължения в събота заран, тя го помолила да закара родителите й до Катуница. Уговорката била за 08.00 часа сутринта - той да ги вземе и да тръгнат дружно.

Въпреки случая, напрежението и паниката, таксиджията намира друга кола, с цел да удържи на думата си.

След това се връща самичък в Пловдив и чак по-късно отива в УМБАЛ " Св. Георги " да се прегледа, тъй като усеща болежка в лявото рамо.

Когато споделя на лекар Щонова, тя се разплаква и отива при него, с цел да си поговорят.

" Моят другар не желае да му благодаря нито обществено, нито поименно.
Но въпреки всичко, дано кажа...Един мъж, един човек, коства толкоз, колкото коства думата му, не колкото пари има в джоба, не колкото милиона му е палатът, нито колкото са му скъпи поръчковите бутикови обувки от фина телешка кожа.
Добрината разплаква по изумителен метод. Особено през днешния ден, когато хората постоянно са неприятни ", разяснява доктор Неделя Щонова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР