Нощните развлекателни заведения в Мадрид решиха да затворят в знак

...
Нощните развлекателни заведения в Мадрид решиха да затворят в знак
Коментари Харесай

Нощните заведения в Мадрид затварят в знак на протест

Нощните развлекателни заведения в Мадрид взеха решение да затворят в символ на митинг против ограниченията, ориентирани против разпространяването на ковид, заяви организация ЕФЕ.
До неделя ще останат затворени нощните заведения и нощните питейни заведения. Това решение беше взето, откакто районните управляващи постановиха работата на всички сходни заведения да завърши до 1.30 часа.
В същото време държавното управление на Каталуния утвърди през днешния ден нощните заведения да останат затворени за още 15 дни поради растежа на новозаразените.
От началото на пандемията от ковид в Испания са регистрирани съвсем 310 000 случая, а 28 500 пациенти са умряли. В средата на март в страната беше въведен режим на нараснала подготвеност, което разреши на управляващите да лимитират напредването на жителите в страната. Режимът беше в действие до 21 юни.
Нивото на заразяване с ковид в Испания спадна доста спрямо данните през април, само че след облекчение на рестриктивните мерки в страната все по-често се появяват местни огнища на болестта. В тази връзка районните управляващи в обособените самостоятелни области бяха принудени още веднъж да вкарат по-строги карантинни ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР