Нощните клубове ще отворят отново в някои части на Испания,

...
Нощните клубове ще отворят отново в някои части на Испания,
Коментари Харесай

Нощните клубове в Мадрид и Барселона отварят врати

Нощните клубове ще отворят още веднъж в някои елементи на Испания, в това число Мадрид и Барселона, защото процентът на заразяване с ковид пада, оповестиха районните управляващи в понеделник, заяви Агенция Франс Прес.

Испанското държавно управление през август 2020 година подреди нощните клубове да се затворят в цялата страна, защото инфекциите с COVID-19 нарастваха, само че в този момент им се позволява да отварят в райони с дребен брой случаи.
 Разхлабват рестриктивните мерки в Черна гора Разхлабват рестриктивните мерки в Черна гора
От 19 юни в действие в Черна гора са нови епидемиологични ограничения, оптимално либерализирани, заяви министерството на опазването на здравето, цити...

Но въпреки всичко, в това число ограничавания на потенциала и понижени часове за ограничение на разпространяването на вируса.

В североизточния район на Каталуния, който включва Барселона, нощните клубове ще бъдат лимитирани до 50 % от потенциала и могат да останат отворени до 3:30 сутринта. Посетителите би трябвало да носят маски за лице на дансинга.

В целия район не повече от шест души могат да се събират дружно на закрито и не повече от 10 навън, съобщи районното държавно управление на Каталуния.

В Мадрид нощните клубове могат да отварят единствено зони за танци навън и могат да останат отворени до 3 часа сутринта. Ще бъдат въведени и ограничавания на потенциала.
 Ресторантьори: Браншът ни още веднъж е измамен и дискриминиран Ресторантьори: Браншът ни още веднъж е измамен и дискриминиран
Двете ресторантьорски организации – Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, упорстват за сп...

Но на Балеарските острови, които включват Ибиса, известна със своя нощен живот, нощните клубове към момента ще останат затворени.

Испания ще анулира от събота, защото процентът на инфекциите е понижен с помощта на напредъка на акцията за имунизация в страната.

Почти един на всеки трима души в Испания, 29 %, в този момент са изцяло имунизирани против COVID-19 и 48 % са получили най-малко една инжекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР