Норвежкият селекционер Ларс Лагербак се притеснява от българската атака, въпреки

...
Норвежкият селекционер Ларс Лагербак се притеснява от българската атака, въпреки
Коментари Харесай

Българската атака притеснява Лагербак

Норвежкият селекционер Ларс Лагербак се тормози от българската офанзива, макар че отборът му има да играе решаващи срещи със Словения и Кипър в нашата Група 3 от Лигата на нациите. „ Трикольорите “ също ще се изправят против тези два тима, като в последна сметка головата разлика може да прати първия в класирането на плейофите за място на Евро 2020. Преди последните два кръга Норвегия и България са водачи с еднакъв брой точки. Скандинавците обаче са първи, поради по-добрата си голова разлика. Разликата обаче е единствено едно попадение.

„ В последния мач сме посетители на Кипър, а България е хазаин на последния в групата Словения – проучва Лагербак. – Ще желая от моя щаб да наблюдават обстановката в София, тъй като може да се наложи да търсим триумф с разлика, с цел да не изпуснем първата позиция. “

Атаката на Норвегия към този момент претърпя сериозен удар преди въпросните срещи. Звездата на отбора Джошуа Кинг е навън поради контузия.

„ От „ Борнемут “ споделиха, че е контузен от дни, само че предишният петък оповестиха, че може да е подготвен за мача с „ Нюкасъл “ през уикенда “, ядоса се Лагербак.

Таранът разкри, че в действителност има здравословен проблем, а слуховете за неговото излекуване били тактически.

„ От моя клуб хитруваха преди срещата със „ свраките “ – разкри Кинг. – Съжалявам, само че в действителност не мога да оказа помощ на Норвегия в последните две срещи в Лигата на нациите “.

Под въпрос за мача със Словения е и Мохамед Елиунуси, донесъл триумфа над България (1:0) в Осло. Очаква се играчът на „ Саутхямптън “ да бъде на линия за срещата с Кипър в понеделник.

Снимка БУЛФОТО
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР