Норвежецът Джонатан Линдсет и бразилецът Маурисио Гарсес не само няма

...
Норвежецът Джонатан Линдсет и бразилецът Маурисио Гарсес не само няма
Коментари Харесай

Нов студен душ за ЦСКА! Ключови играчи аут. Саша Илич се вайка какво ще правят довечера

Норвежецът Джонатан Линдсет и бразилецът Маурисио Гарсес освен няма да са титуляри, само че отпадат и от групата на ЦСКА за мача с Левски. Двубоят е от 18:45 часа на Националния стадион. По същото време във Варна излизат Черно море и Лудогорец.
„ До последно Саша Илич и помощниците му се надяваха двамата или най-малко един от тях да може да попадне в групата. За страдание това няма да се случи. Консултирахме се с лекари, в това число и такива от чужбина, които обявиха, че рискът за здравето на момчетата е голям, в случай че играят дори и няколко минути. Колко време ще продължи лекуването им, още не е знае “, обясниха пред БЛИЦ от Борисовата градина.
„ Илич се опита да вдигне настроението и самочувствието измежду играчите. Не е загадка обаче, че ситуацията не е розова в тима и това е обяснимо. Няма по какъв начин да си благополучен освен това стичане на събитията от последния кръг. Днес би трябвало да бием, а Лудогорец да не вземе три точки, с цел да сме първенци. Илич е прав за едно – не трябва да се предаваме, тъй като сме ЦСКА “, прибавиха от „ Армията “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР