Нора СтоичковаОще не слегнал прахолякът от дебатите за новия кабинет

...
Нора СтоичковаОще не слегнал прахолякът от дебатите за новия кабинет
Коментари Харесай

Започна се

Нора Стоичкова
Още не слегнал прахолякът от дебатите за новия кабинет и болшинството в Народното събрание, дружно с Движение за права и свободи, Има Такъв Народ, поряза очакванията на най-ниско платените българи за нарастване на минималната работна заплата от 1 юли. Предложението е на Българска социалистическа партия и само социалистите са дали своят вот " за ". Обещано - изпълнено.
Най-нечистоплътни са депутатите от " Възраждане ", които с цел да не им се наложи да гласоподават с болшинството на ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ се измъкнаха подличко от зала, когато трябваше да се гласоподава. Притворството им лъсна, лъжите, че мислят за народа - също.
В обществената комисия пък отхвърлиха друго предложение на Българска социалистическа партия - за данъчни облекчения на младите и семествата с деца.
Както е тръгнало - на следващия ден или в други ден новите ръководещи ще почнат да понижават заплати, нищо чудно да върнат и ергенския налог за младите. Ще ни нахендрят и трети пол с тая странна обществена министърка, чиято опашка изправи на щик и Инициативния комитет против внедряването на джендъризма в учебните заведения и детските градини. От ИК незабавно й желаеха оставката и митингите ще са напълно скоро, като гледаме и по какъв начин обществеността се възпалява от всеобщата агитация за идния гей прайд.
Подмяната е в ход. Въпросът е къде са в този момент ония балъци, дето им гласоподаваха на изборите, че да си посипят главата с пепел. Ама обществено, че да им ударим по един шут и ние, с гайдите. Дето дружно с тях ще плащаме сметката.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР