Нора Недкова публикува една снимка, която обаче провокира критиките на

...
Нора Недкова публикува една снимка, която обаче провокира критиките на
Коментари Харесай

Нора Недкова провокира критики с навик, който вреди сериозно на здравето

Нора Недкова разгласява една фотография, която обаче предизвика рецензиите на някои консуматори. Плеймейтката рядко мисли за хорското мнение и не обръща внимание на отрицателните мнения. Сигурни сме, че и този път не би се впечатлила съществено от рецензията, само че е реалност, че хубавицата разбуни духовете.

Нора качи в Инстаграм собствен фотос, на който не е разголена или застанала в предизвикателна поза, само че държи цигара. Именно цигарата стана мотив някои да изкажат мнението си, че не е добре да се демонстрира в обществените мрежи с цигара в ръка, тъй като я следват доста млади девойки, които биха взели образец от нея. " Поеми си надълбоко глъдка въздух и си спомни кой по д e си ти ", е написала на британски знойната красавица към фрагмента.

Виж още: Лято до безкрайност: Джулиана Гани се впечатли от Тунис, само че и шашна локалните в конкурс

Докато едни пишат закачливи и положителни мнения, то други не са на същото мнение и считат, че цигарите нямат място в нета. Факт е, че напоследък много обществени персони одобряват разнообразни оферти и популяризират електронни цигари и други сходни, въпреки да знаят, че измежду почитателите им има подрастващи и малолетни лица.

Иначе лятото на Нора е много горещо, изпълнено с пътешествия, купони и срещи с разнообразни и забавни хора. Наскоро хубавицата бе на филмовия фестивал в Кан, където бе видяна от фотографите, които я помислиха за някоя от огромните кино звезди.

Виж още: Лас Вегас е в краката ѝ: Вижте красивата щерка на Мая и Магапаса 

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР