Нора Недкова проговори за отношенията си със Слави Трифонов и

...
Нора Недкова проговори за отношенията си със Слави Трифонов и
Коментари Харесай

Скандалната Нора проговори за Слави Трифонов и Криско

Нора Недкова проговори за връзките си със Слави Трифонов и Криско. От няколко месеца в пространството настойчиво се носят клюки, че Нора и Слави са освен това от познати. Мълвата гласи, че двамата са се срещнали, когато Недкова гостува в предаването на Дългия. След това искрата на любовта межди двамата пламнала.

Шоуменът желал с Нора единствено да се позабавляват, а в подмяна предложил великодушни суми дарове, с цел да може Недкова да поддържа високия си стандарт на живот и статуса си на звезда. Слуховете се ускориха след появяването на общата фотография на Трифонов и Недкова. Това обаче не потвърждава нищо, тъй като Слави се снима с всичките си посетители от предаването.

Появиха се и други клюки. Според тях Нора има връзка с Криско. Те обаче също бяха опровергани от миската. Недкова взе участие в клипа на новата ария на Слави и Криско и този факт подхрани пуснатите клюки.

„ Не дремя нито със Слави, нито с Криско. Нямам връзка с нито един от двамата ”, съобщи Нора изрично за слуховете по неин адрес, написа „ България през днешния ден ”.

В обществената мрежа Недкова се похвали, че е на отмора в Монако. И незабавно се появиха догатки, че тя гостува на Дългия. На фотосите, които разгласява обаче Нора е сама. „ Сама съм в Монако, не съм с мъж ”, сподели плеймейтката. Недкова постоянно си разрешава първокласни почивки и всички нейни почитатели се чудят кой заплаща за тях, тъй като преди известно време тя сподели, че не работи.

Нора постоянно акцентира обстоятелството, че няма мъж до себе, тъй като има сложен темперамент и към момента търси своята половинка, която да може да я изтърпи. Плеймейтката твърди, че родителите й поддържат съвсем всички дивотии, които тя прави. „ Родителите ми не са се отказали от мен и ме поддържат. Те знаят, че става въпрос за шоубизнес и е обикновено от време на време човек да се държи по-шантаво ”, установи преди време Нора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР