Нора Недкова проговори за отношенията си със Слави Трифонов и

Нора Недкова проговори за отношенията си със Слави Трифонов и ...

Скандалната Нора проговори за Слави Трифонов и Криско.Нора Недкова проговори за отношенията си със Слави Трифонов и Криско. От няколко месеца в пространството упорито се носят слухове, че Нора и Слави са нещо повече от познати. Мълвата гласи, че двамата са се запознали, когато Недкова гостува в предаването на Дългия. След това искрата на любовта межди двамата пламнала.

Шоуменът искал с Нора само да се позабавляват, а в замяна предлагал щедри суми подаръци, за да може Недкова да поддържа високия си стандарт на живот и статуса си на звезда. Слуховете се засилиха след появата на общата снимка на Трифонов и Недкова. Това обаче не доказва нищо, защото Слави се снима с всичките си гости от предаването.

Появиха се и други слухове. Според тях Нора има връзка с Криско. Те обаче също бяха опровергани от миската. Недкова участва в клипа на новата песен на Слави и Криско и този факт подхрани пуснатите слухове.

„Не спя нито със Слави, нито с Криско. Нямам връзка с нито един от двамата”, заяви Нора категорично за слуховете по неин адрес, пише „България днес”.

В социалната мрежа Недкова се похвали, че е на почивка в Монако. И веднага се появиха предположения, че тя гостува на Дългия. На снимките, които публикува обаче Нора е сама. „Сама съм в Монако, не съм с мъж”, каза плеймейтката. Недкова често си позволява луксозни почивки и всички нейни фенове се чудят кой плаща за тях, защото преди известно време тя каза, че не работи.

Нора често изтъква факта, че няма мъж до себе, защото има труден характер и все още търси своята половинка, която да може да я изтърпи. Плеймейтката твърди, че родителите й подкрепят почти всички щуротии, които тя прави. „Родителите ми не са се отказали от мен и ме подкрепят. Те знаят, че става въпрос за шоубизнес и е нормално понякога човек да се държи по-шантаво”, констатира преди време Нора.

Източник: marica.bg