Нокаутът на Дъстин Порие над Конър Макгрегър в UFC 257

...
Нокаутът на Дъстин Порие над Конър Макгрегър в UFC 257
Коментари Харесай

Нокаутът на Порие над Макгрегър - една от най-касовите битки на UFC

Нокаутът на Дъстин Порие над Конър Макгрегър в UFC 257 се оказа едно от най-продаваните събития на UFC за всички времена. Според Джон Оуранд от The Sports Journal, UFC 257 е стигнало 1.6 милиона платени гледания, което радва доста президентът на организацията, Дейна Уайт.

" Беше мощна вечер. Беше в действителност мощна вечер. Една от най-хубавите ни, " сподели Уайт след борбите. " Съботното UFC бе едно от най-продаваните събития на ESPN+, откогато започнаха да работят с нас преди две години, " споделя Оуранд.

ESPN+ registered around 1.2 million PPV buys for Saturday's UFC 257, sources say. SBJ Media is live:
— John Ourand (@Ourand_SBJ) Ако това са финалните числа, UFC 257 ще се окаже третото най-гледано събитие на UFC, конкуриращо се с UFC 100: Lesnar vs Mir 2.

Те обаче ще са обратно в класацията от хитовите " UFC 202: Diaz vs McGregor ", привлякло 1.65 милиона платени гледания и " UFC 229: Khabib vs McGregor " с 2.4 милиона платени гледания. Това слага Конър в позицията като участник в трите най-продавани събития на UFC за всички времена.

Той също по този начин е участник и в по-долните три места, означавайки че Макгрегър е бил част в шест от седемте най-продавани събития на UFC. Тук не се включва боксовият му дуел с Флойд Мейуедър, който генерира 4.3 милиона гледания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР