Но откакто блондинката го заряза, той нехае за външния си

...
Но откакто блондинката го заряза, той нехае за външния си
Коментари Харесай

Мислеше, Че След Раздялата С Василена Животът Тепърва Започва, Но Тежки Дни Налегнаха Антон Хекимян! Вижте Причината!

Но откогато русокоската го заряза, той нехае за външния си тип. Папараци на „ Ретро “ го щракнаха да се разхожда по тениска наоколо до постройката, в която се обитават офисите на бТВ. От изражението на лицето му излиза наяве, че той е унищожен и няма предпочитание за нищо.

По всичко проличава, че Антон Хекимян мъчно приема жестоката реалност, а точно, че още веднъж е самичък и не съумя да съблюдава обещанието, което даде пред майка си.

Преди няколко месеца, до момента в който към момента беше щастливо привързан с колежката си от Нова тв – Василена Гръбчева, той показа в изявление, че е дал заричане на майка си. Амбициозният публицист заречен на родителката си, че доста скоро ще я направи баба.

Но след раздялата с Василена Гръбчева, това явно няма да се сбъдне скоро.

Колегите му са озадачени от неговото държание. Обикновено, когато някой се окаже в позицията на изоставен от обичания си, става по-амбициозен. Но при Антон Хекимян се следи тъкмо противоположното. Той към този момент не обръща никакво внимание на външния си тип.

Очевидно не намира тласък още веднъж да стартира да тренира. И макар, че към него гъмжи от напористи репортерки, които непрекъснато го канят на кафе, той не им обръща внимание. По всичко проличава, че той към момента тъжи за красивата Василена и не намира сили да превъзмогне раздялата си с нея.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР