Нийл Мохан, новият ръководител на YouTube представи ключовите си приоритети

...
Нийл Мохан, новият ръководител на YouTube представи ключовите си приоритети
Коментари Харесай

YouTube представи ключовите си приоритети

Нийл Мохан, новият началник на YouTube показа основните си цели за медийната платформа в първото си послание към общността, откогато влезе в ролята предишния месец. В писмото си Мохан споделя, че „ ще продължи да слага основателите преди всичко “ и обобщава някои от последните функционалности, добавени от платформата. Той също по този начин прибавя и една изключително забавна нова: YouTube създава генеративни AI принадлежности за основатели на наличие.

По думите му основателите ще могат да разширят опцията за описване на истории и да покачат продуктивността си - от виртуална промяна на тоалети до основаване на фантастична кино конюнктура посредством генеративните благоприятни условия на изкуствения разсъдък (ИИ), сподели Мохан.  
-->
YouTube не дава съответни детайлности по отношение на това по какъв начин ще работят тези генеративни ИИ принадлежности, само че Мохан сподели, че можем да чакаме те да бъдат пуснати за основателите „ през идващите месеци “, дружно с неразкрити отбрани, с цел да се подсигурява, че технологията се употребява отговорно.

„ ИИ дава невероятни креативен благоприятни условия, само че би трябвало да бъде уравновесен от отговорно ръководство “, сподели Мохан.

Мохан също даде обещание огромно ново допълнение към YouTube Shorts и ще пусне функционалност за основаване, която разрешава на потребителите да записват Short в оформление едно до друго до действителен YouTube видеоклип или Short, сходно на функционалността Duet на TikTok. 

YouTube TV скоро ще разреши на потребителите да гледат няколко игри по едно и също време.

След като Сюзън Войчицки, която се отдръпна като основен изпълнителен шеф на YouTube след девет години, Мохан поема юздите в плевел миг. Alphabet, компанията майка на YouTube, заяви, че приходите от реклами за платформата са се сринали с 8 % на годишна база през последното тримесечие. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР