Нито Скарлет Йохансон, нито Райън Рейнолдс някога са говорили за

...
Нито Скарлет Йохансон, нито Райън Рейнолдс някога са говорили за
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон с първи коментар за брака си с Райън Рейнолдс - slava.bg

Нито Скарлет Йохансон, нито Райън Рейнолдс в миналото са говорили за взаимния им живот дружно. Двамата бяха съпрузи съвсем две години. Но не щеш ли Йохансон въпреки всичко реши да опише нещо за брака си със своя сътрудник в изявление за „ Vanity Fair “.

„ Когато се омъжих за първи път, бях едвам на 23 години, и не можех да схвана изключително какво е това бракът. Възможно е да съм му придала повече романтика. Сега всичко е друго. Чувствам се на своето място и съм способна да направя по-осъзнат и верен избор. Мисля, че в този момент съм по-искрена, в сравнение с бях в миналото “, споделя Скарлет. За първия брак актрисата очевидно има поради този с Райън Рейнолдс.

Двамата се разведоха през 2010 година Тогава формалният представител на Скарлет разгласява взаимно изказване на известната двойка: „ Ние взехме решение да сложим точка на нашите връзки. Ние пристъпихме в брака с обич и по този начин завършваме с него. Ние разбираме, че в този момент няма да ни оставят на мира, само че ние доста бихме желали тъкмо това “.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР