Нито една индустрия не остана недокосната от COVID-19. Някои успяха

...
Нито една индустрия не остана недокосната от COVID-19. Някои успяха
Коментари Харесай

Докато все още няма какво да правят

Нито една промишленост не остана недокосната от COVID-19. Някои съумяха да завоюват, до момента в който за други интервенциите се оказаха невъзможни поради ограниченията на управляващите.

Независимо към коя от тези категории спада даден  бизнес, обстановката е подобаваща за затвърждаване на информационната тактика и цифровото наличие. Три свои рекомендации това да се случи споделя създателят на NewswireNEXT, Акшат Тапа, в Entepreneur.com.

Ангажирайте потребителите

В момента доста хора нямат опция или предпочитание да пътуват, да участват физически на събития, а даже и да посетят някой магазин. Но вашата публика към момента е там, вкъщи, единствено би трябвало да откриете способи да достигнете до нея.

Методът, който ще изберете, зависи от бизнеса или предложенията ви, само че имате доста варианти. Защо не организирате няколко безвъзмездни онлайн уебинара, с цел да обясните на потребителите по какъв начин да употребяват софтуера ви? Или да стартирате подкаст? Или пък да напишете няколко потребни публикации по тематики, забавни за аудиторията ви?

Всичко това може да няма неотложен резултат върху продажбите ви, само че е инвестиция, която може да ви донесе дивиденти дълготрайно.

Изградете доверие

Сега повече от всеки път хората имат задоволително време да проучат в детайли опциите на пазара. Ако до момента не сте намирали време да подобрите уеб страницата си или визията на марката си, време е да го извършите. Потребителите ще виждат.

Бъдете изобретателни

Компаниите, които са в положение да възприемат креативен решения и да тестват нови неща в тези тежки месеци, имат максимален късмет да доближат до нова публика и да запазят интереса на съществуващата такава.

Мислили ли сте да опитате с инфлуенсър маркетинг? Може би с TikTok? Експериментирайте.

В изключителните условия, които слагат под въпрос развиването на бизнеса в доста браншове, доста марки се изкушават да понижат разноските си допустимо най-вече, а това постоянно визира и бюджетите за връзка.

Това е неточност, тъй като фирмите, които съумеят да се възползват от „ новото обикновено “, ще са тези, които ще изградят устойчиво цифрово наличие и ще се свържат с аудиторията си по нови способи.

Вместо да оставяте страха да ви завладее, повярвайте в капацитета на марката си и изградете информационна тактика, която да приложите в изключителната конюнктура.

По материал на Entrepreneur.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР