Нито един от коалиционните партньори на ПП в бъдещото правителство

...
Нито един от коалиционните партньори на ПП в бъдещото правителство
Коментари Харесай

По време на преговорите за кабинет: Никой не искал Здравното министерство

Нито един от съдружните сътрудници на Политическа партия в бъдещото държавно управление не е желал Министерството на здравеопазването. Това разгласи пред бТВ Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “. От думите му стана ясно, че здравното министерство ще е на Политическа партия, а номинацията за министър ще е ръководителят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова.

" Трябва да спрем измирането на наши сънародници от COVID-19. Нещо, което можем да избегнем относително елементарно с една дейна акция, обясняваща изгодите от това човек да се имунизира в България в наши дни. Българите сме хората с най-лошото здраве в Европа… Не би трябвало с лека ръка да губим по 100-200 наши жители всеки ден “, сподели Лорер.
свързани новини48574преди 4 часа
Самият Лорер е спряган за министър на нововъведенията и растежа. Той разгласи само, че е планувано Министерството на стопанската система да се раздели на две елементи: „ Идеята е актуалното министерство на стопанската система да се концентрира върху индустрията, а новото Министерство на нововъведенията и растежа да се концентрира върху оперативните стратегии и финансовите принадлежности за основаване на новата стопанска система “.

Лорер призна още, че се разисква да има по едни човек от Политическа партия във всяко министерство, с цел да следи какво се случва там.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР