Nissan разкри нови подробности за стратегическия си план за развитие Nissan M.O.V.E.,

...
Nissan разкри нови подробности за
стратегическия си план за развитие Nissan
M.O.V.E.,
Коментари Харесай

Nissan с осем електрифицирани коли в Япония

Nissan разкри нови детайлности за стратегическия си проект за развиване Nissan M.O.V.E., като анонсира проектите си за пазарното лансиране на три изцяло електрически коли и пет електрифицирани със системата e-POWER модела до края на финансовата 2022 година.

От Nissan разясняват, че компанията очаква електрическите и електрифицираните e-POWER автомобили на марката да образуват до 40% от продажбите на марката в Япония до края на финансовата 2022 година, а до края на 2025 пазарният им дял да доближи 50%.

“Като наш домакински пазар, ние сме горди, че Япония е водеща страна, когато говорим за Nissan Intelligent Mobility ”, разяснява Даниел Счилачи, изпълнителен вицепрезидент на подразделението Маркетинг и продажби на Nissan. “Тази визия променя потребителското преживяване като предлага технологии и обслужване, които подобряват живота им, и в това време ни дават опция да генерираме постоянен растеж посредством до 2022 ”.

От Nissan разясняват също по този начин, че процесът по покупката на нов автомобил ще става все по-дигитализирана- от стъпките по покупката, до следпродажбеното обслужване. “Новият формат на магазините и дигитализацията ще персонализират връзката на клиентите с Nissan още повече ”, споделя Асако Хошино, старши вицепрезидент на Nissan. “Ние ще повишим значително клиентската задоволеност, като предложим безпроблемни висококачествени услуги ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР