Nissan обяви, че в края на март, реализираните в Япония автомобили

...
Nissan обяви, че в края на март,
реализираните в Япония автомобили
Коментари Харесай

Nissan с над 500 000 реализирани e-POWER електрифицирани коли в Япония

Nissan разгласи, че в края на март, реализираните в Япония коли на марката, които са оборудвани с иновативната електрифицирана система за задвижване e-POWER, са минали границата ото 500 000 единици.

e-POWER електрифицираната система за задвижване беше въведена от Nissan на пазара през ноември 2016 година, като първата кола на марката, която беше налична с нея, беше компактният модел Note.

През годините станахме очевидци на интегрирането на високотехнологичната система и в доста по-големи автомобили, включително миниванът Serena, компактният SUV модел Kicks, а напълно наскоро e-POWER и то във версия с , беше стартирана и при изцяло новата генерация на Note.

Само преди месец, през февруари, Nissan обяви, че напълно новият също получи e-POWER задвижване, и се трансформира в първата кола на Nissan с тази система на европейския пазар.

e-POWER електрифицираната систма на Nissan предлага отличен баланс сред висока ефективност и динамичност на пътя, като за целта се разчита на композиция от компактен мотор с вътрешно горене и изцяло електрическо задвижване, като класическият ДВГ се употребява единствено за дозареждане на батерията и за генериране на електрическа сила за двигателният електромотор.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР