Nissan обяви, че поставя началото на официалното пазарно лансиране на изцяло новия

...
Nissan обяви, че поставя началото на
официалното пазарно лансиране на изцяло
новия
Коментари Харесай

Nissan стартира продажбите на нов електромобил в Китай

Nissan разгласи, че слага началото на официалното пазарно лансиране на изцяло новия си електрически модел Sylphy Zero Emission на територията на Китай.

Оборудван със 100% електрическа задвижваща система, серийното производство на Nissan Sylphy Zero Emission стартира в края на август тази година, а пред публика колата беше показана за първи път на интернационалното през април.

Nissan Sylphy Zero Emission, който е разполагаем за закупуване на цена от към 22 000 евро (след калкулацията на локалните държавни облекчения) е първата стратегически позиционирана кола на марката от проекта й Nissan Intelligent Mobility за територията на Китай.

Разработен за китайския пазар на Nissan, Sylphy Zero Emission ще предложи на бъдещите си собственици високи технологии, просторен интериор и отличен комфорт, а електрическата задвижваща система обещава самостоятелност от 338 километра с един заряд на батерията.

Самите батерийни блокове на Sylphy Zero Emission са интегрирани под седалките на разработенията въз основата на Nissan LEAF електромобил, което е гаранция за допълнителен шир в купето и лидерски показатели във връзка с свободното пространство за краката на пасажерите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР