Nissan Motor и подразделението й Nissan Motorsports & Customizing обявиха,

...
Nissan Motor и подразделението й Nissan Motorsports & Customizing обявиха,
Коментари Харесай

Новият Nissan Z е официалната кола за сигурност на Super GT

Nissan Motor и подразделението й Nissan Motorsports & Customizing оповестиха, че напълно новото потомство на емблемата Nissan Z ще влезе в ролята на формален автомобил за сигурност на спортните Super GT серии, проведени от GT Association.

"През тази година ние започваме да се състезаваме в Super GT с ", разяснява Такао Катагири, шеф на спортното поделение на Nissan и президент на Nissan Motor. "Сега Z- който въплъщава ДНК-то на Nissan, ще подкрепя сигурността на сериите ".

Специалната версия на Nissan Z, която ще бъде употребена през сегашния сезон, ще дебютира в третия кръг на шампионата на пистата Сузука, който ще се организира на 29 май. Автомобилът е в допълнение доработен, като главните промени са свързани с монтирането на специфична осветителна и предупредителна система, спортни седалки с петточкови защитни колани и други.

Новият Nissan Z, който беше показан публично през август предходната година, дебютира във версия с трилитров, V-образен, шестцилиндров мотор с 400 конски сили, който ще може да бъде смесен с 6-степенна ръчна предавателна кутия или с нова 9-степенна автоматизирана, предлагаша опция за ръчно превключване с алуминиеви пера от кормилото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР